mozilla firefox da kullanabileceğimiz çok güzel çok işlevsel bir eklentiden bahsetgmek istiyorum mozillanın eklentileri tarayıcıyı otomatik hale getirip bize hem zaman kazandırıyor hemde pratiklik kazandırıyor bahsetmek istediğim eklenti şu işe yarıyor hani forumlarda bloglarda ve birçok web sayfasında görmüşsünüzdür tıklanabilecek linkler vardır şu linke tıklayınız şuradan bakabilirsiniz gibi bir kelimeye bağ vermiştir ve tıkladğımızda o siteye gider ve o bağlantının üzerine geldiğimizde el işareti çıkar fakat çoğu zamanda şöyle linklerlede karşılaşabiliyoruz bağ olmadan direct text yazı şeklinde verilir link onu sağ tıklayıp çizip kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırıp enter tuşuna basmamız gerekir ,ne kadar uzun değil mi düz bir yazı düşünün bağsız bir adres var karşımızda ve yukarda yazdığım uzun işlemleri yapmamaız gerekiyor,artık bu eklentiyle sağ kulağımızı sol elimizle tutmayacağız bunca işlemi tek bir tık ile yapabileceğiz nasıl mı? mozilla firefox için text link eklentisini kullanrak bağsız adreslere link yazısının her hangi bir yerine çift tıkladğımızda adres yeni pencrerede açılacak ,işte bu mükemmel eklenti bizi biraz daha otomatik bir tarayıcıya doğru adım adım yaklaştırmış oldu. bu eklentiyi şu adresten indirin
yazının devamı için tıklayın