This is a discussion on 1Ç-İşletme Bilgi İşlem Otomasyonu Yazılımı within the Yazılım Dünyasından Haberler forums, part of the Yazılım Forum category; Herkese selam, arkadaşlar! Sizi yeni bir yazılımla tanışmak istiyorum --> ...
|
|||||||
| Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
|
|||
|
Herkese selam, arkadaşlar!
Sizi yeni bir yazılımla tanışmak istiyorum --> ''1Ç-İşletme'' ''1Ç-İşletme'' 1C firmasının ürünüdür. 1C firması, 20 ülkede bilgi, işlem otomasyon yazılım sektöründe, en tanınanlardan birisi. Ve şu anda türkçe versiyon geliştirmektedir. ''1Ç-İşletme'' nedir? ‘’1Ç-İşletme’’ yazılımlar sistemi; özgün platformu ve işletmelerle özel şahısların faaliyetlerini otomasyonlaştırmak için onun temelinde geliştirilmiş uygulama çözümlerini ihtiva etmektedir. Veri tabanları oluşturup, bütün işletmenin bilgilerini kaydeder. Platformun kendisi son kullanıcılar(yani müşteriler) tarafından kullanılacak yazılım ürünü değildir. Nihai kullanıcılar aslında bu platform temelinde geliştirilmiş uygulama çözümlerinden birini kullanmaktadır. ‘’1Ç-İşletme’’in yazılım modülleri üniversaldır, dolayısıyla herhangi bir uygulamayla çalışır (Lisans Anlaşma çerçevesinde olan). Ve en önemli nitelemelerden birisi: Açık kodlu olması. Bu ne demek? ''1ç-işletme'' seti elinizde varsa, hem kullanıcı olarak, onun temelinde geliştirilmiş, hazır uygulamaları kullanabilirsiniz, hem de bu uygulamaları değiştirmek, eklemek, bazı parçaları silme....yani tasarlanması mümkün! Bence bu kullanış acısından çok faydalı bir şey. Herhangi bir sorunuz olursa, cevap vermekten mutlu olurum. Bu bir reklam değil, bu sadece yeni çağdaş yazılım tanıtımıdır.)) 1Ç-İşletme forumu: [url=http://1c.com.tr/forum/forum4/]1C Enterprise Bilgi İşlem Otomasyonu Yazılım - 1C ENTERPRİSE GENEL USER FORUM[/url]
| Stil | |
|
|